easy web maker

НИЕ СМЕ ЗСК ЈУГОИСТОК

Добредојде на нашата официјална веб-страница

Во 2018 учествуваме на:

Велосипедизам

Мариово Off-Road Experience 2018
Int. Outdoor Festival Демир Капија
Belasitsa Tour 2018
АЗОТ 2018 МТБ Предизвик
Алшар 2018
Крушево низ корија IV 2018
Green Paths 2018 Лесново
MTB тура Питијада 2018
Валандово MTB Tour 2018

Трчање

Skopje Wizzair Marathon
Momata Rock 
Кавадаречки Ноќен Полумаратон
Beach Run Dojran
Полумаратон Струмица на улица 
Skopje RUN 10K
Wizzair Sofia Marathon
Gradche Trail Run
Трет Велешки Полумаратон
Струмина Trail
Прилепски Полумаратон  

Планинарење

Врв Тумба (Беласица) 1881 м.н.в
Врв Вихрен (Пирин) 2914 м.н.в 
Пелистер (Баба) 2601 м.н.в 
Кајмакчалан (Ниџе) 2521 м.н.в 
Митикас (Олимп) 2918 м.н.в 
Мечит (Рила) 2568 м.н.в  

ЗА ПОВЕЌЕ ВИДЕО

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Mobirise

Годишно Собрание
ЗСК Југоисток

Место: Дом на АРМ - Струмица
Време: 18:30 - 20:00 

Mobirise

Полумаратон
Струмица на улица 2019

Место: ТЦ Глобал Струмица
Време: 19:00 - 22:30
Датум: Недела 09.06.2019

Mobirise

Ноќни патеки
Епизода: Цареви Кули 2019

Место: Мал парк - Струмица
Време: 19:30 - 23:30

ХХ.06.2019

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Им благодариме на сите пријатели кои го подржуваат ЗСК Југоисток

СТАНИ НАШ ЧЛЕН