Loading...

ПРВ НОЌЕН ПОЛУМАРАТОН

Струмица на улица 2018

НЕДЕЛА 26 АВГУСТ / 19:00 ЧАСОТ

0Денови0Часа0Минути0Секунди

Трговски Центар Глобал

Старт на трката

5.0 километри

Кружна патека

Регистрирај се и учествувај

Трчај 5К / 10К или ПОЛУМАРАТОН во Струмица на улица

Пријави се овде

Наградниот фонд се однесува само за ПОЛУМАРАТОНОТ

Женска

Конкуренција

1 Место – 5000 денари
2 Место – 4000 денари
3 Место – 3000 денари
4 Место – 2000 денари
5 Место – 1000 Денари

Машка

Конкуренција

1 Место – 5000 денари
2 Место – 4000 денари
3 Место – 3000 денари
4 Место – 2000 денари
5 Место – 1000 Денари

Вашите фотографии од Струмица на улица 2018!

#Pic2Go е најнова технологија за споделување на фотографиите од спортските настани на кој учествувате

Само со регистрацијата на вашиот стартен број (пред, за време или после трката), вашите фотографии ќе бидат автоматски објавувани на вашиот Facebook профил (претходно одобрено од вас).

Како функционира Pic2Go?

Многу лесно! Внесете го вашиот стартен број и прифатете ја регистрацијата на Facebook.

За да работи целиот процес на препознавање, мора да внимавате вашиот стартен број и баркодот да бидат видливи пред, во текот на трката, и после трката.

Биди волонтер

Вклучи се во организацијата на овој настан

Пријави се овде